Stijlvolle Trouwkaarten > Hippe en trendy Save the Date kaarten

Hippe en trendy Save the Date kaarten

De laatste trends verwerkt in een collectie save the date kaarten.
Bekijk ook de specifieke collecties Klassieke | Modern | Typografie

0 kaartjes

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Klassieke | Modern | Typografie
Of ga naar alle save the date kaarten


Hippe ontwerpen

Ben jij iemand die graag meegaat met de trends? Dan is een trouwkaart met een ontwerp van deze tijd helemaal iets voor jullie bruiloft. De collectie is voorzien van veel verschillende ontwerpen gebaseerd op de trends van afgelopen jaar.

Huidige trends

Bij trouwkaarten zien we veel trends voorbij komen die je overal ziet. Trendy kaarten lopen gelijk aan de trends bij de andere branches in mode en interieurs. Kraft, watercolor, handlettering, confetti en ga zo maar door! De trends voor 2017 zijn prints in de richting van Bohemien en urban. Naast prints zie je veel jungle planten voorbij komen en kurk als achtergrond of in de elementen. Prints boho chic, urban gypsy, urban Jungle, planten en kurk.

Trendy trouwkaart

Na het versturen van een Save the Date kaart met een hip ontwerp is het tijd voor de volgende stap op het gebied van drukwerk. Namelijk het uitkiezen van de trouwkaart. De meest voorkomende keuze die mensen maken is het houden in een bepaalde stijl. Heb je met de Save the Date gekozen voor een ontwerp van hip & trend, kies dan ook voor een trendy en hippe trouwkaart. Hierdoor past het bij elkaar en zorg je voor een goed geheel.

Tips save the date

Lees ook ons artikel met 19 tips voor save-the-date-kaartjes. Wist je trouwens dat je de trouwlocatie meestal NIET vermeld op de Save the Date kaart – mits dit in het buitenland is. Stuur alleen een Save the Date kaart aan de feestgasten voor de avond als je vermeld dat ze voor de avond zijn uitgenodigd. Deze gasten hoeven geen hele dag vrij te nemen voor een feest ’s avonds! En stuur geen Save the Date kaarten aan receptiegasten. Deze mensen hoeven niet een hele dag vrij te houden voor een receptie van 2 uurtjes! Mag natuurlijk wel als je het iedereen wilt laten weten!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: