Stijlvolle Trouwkaarten > Romantische trouwkaartjes

Romantische trouwkaartjes - trendy en stijlvol

Sierlijke illustraties in zachte kleuren. Alle ontwerpen zijn gemakkelijk zelf aan te passen. Bekijk ook de collecties:  Hip & Trendy  |  Modern  |  Klassiek

0 kaartjes

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Hip & Trendy | Modern | Klassiek
Of ga naar alle trouwkaarten.


Romantisch trouwlocatie

Het huwelijk is het grote feest van de liefde. Deze dag draait helemaal om jullie en deze kan helemaal romantisch aangekleed worden. Een kasteel of mooie locatie in het bos geeft al een speciale sfeer bij de aankomst. Een sprookjeshuwelijk met aankomst in een koets met witte paarden. Als dit niet jullie voorkeur heeft of binnen het budget past is het gemakkelijk aan te passen naar een oldtimer waar je mee voor de locatie afgezet wordt.  

Aankleding met romantisch tintje

De aankleding van de bruiloft kan volledig op de kaart en jullie aangepast worden. Doeken aan de wand maken een locatie kleiner en intiemer. Het gebruik van kaarsen zorgt voor een romantische sfeer. Denk hierbij aan extra kaarsen buiten of bij binnenkomst. Op tafel kun je ook kandelaars neerzetten. Tijdens het feest kunnen er grote fakkels aan in de tuin voor de gasten die 's avonds aankomen.

Gouden enveloppen

Om jullie uitnodiging tussen de post te laten opvallen kun je kiezen voor goude of zilvere enveloppen. Er zijn naast goud en zilver nog 20 andere kleuren. Altijd een geschikte kleur bijpassend aan jullie trouwkaart. Je kunt de enveloppen vooraf al bestellen zodat je vast kunt beginnen met het schrijven van de adressen. 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: