Kaarten bestellen in 7 stappen

Stap 1 | Maak een account

Maak een account of log in als je al een account hebt. Een account heeft als voordeel dat je de ontwerpen en kaarten die je mooi vindt, kunt bewaren en zo eenvoudig kunt terugvinden. Ook als je de kaarten inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar jullie wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt. Een account maak je rechtsboven op de website.

Stap 2 | Kies een kaart

Je kunt kiezen uit één van de kaarten uit onze collecties of zelf een kaart ontwerpen. Op de volgende pagina lees je alle info over je kaart.

Worden er extra produkten bij de kaart getoond zoals bijvoorbeeld een touwtje of lintje? Dan is dit ter inspiratie. Je bestelt de extra producten apart bij de kaarten.

Stap 3 | Pas je kaart aan

Klik de kaart aan en ga naar de kaartopmaker om een uniek ontwerp te maken. Maak gebruik van onze beeldbank, teksten en afbeeldingen. Je kunt ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.

Stap 4 | Sla je ontwerp op

Als je kaart klaar is, sla dan de kaart op met de knop OPSLAAN. Je kaart staat nu in de eigen collectie van je account.

Stap 5 | Proefdruk bestellen, pakkket ontvangen of rechtstreeks verzenden

Wil je de kaart gaan bestellen, dan heb je de volgende keuzemogelijkheden:

1 / Proefdruk
Je kunt een proefdruk van je kaart bestellen. Bij de proefdruk ontvang je een proefsetje met de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen uiteindelijk een stuk makkelijker.
Meer lezen over de proefdruk...

2 / Pakket ontvangen
Ben je tevreden met je ontwerp, de teksten en gegevens staan goed op de kaart? Dan ben je klaar met ontwerpen en kun je bestellen. Doorloop het bestelproces stap voor stap.
Meer lezen over levertijd en bezorging...

3 / Rechtstreeks verzenden
Je kunt een kaart ook direct verzenden naar een adres. Tijdens het bestelproces kun je een adreslijst uploaden.
Meer lezen over direct versturen...

Een extra product bij de kaarten nodig? Bestel deze apart bij de kaarten.

Enveloppen kun je ook vooraf bestellen, zodat je ze alvast kunt adresseren.

Stap 6 | Bestel je kaarten

Je ontworpen kaart kun je terug vinden door in te loggen rechts bovenaan de site. Klik na het invullen van je inloggegevens op ACCOUNT dat rechts boven verschijnt. Ga naar EIGEN COLLECTIE en klik daar de kaart aan die je wilt bestellen. Doorloop het bestelproces stap voor stap. 

Stap 7 | Betaal je kaarten

Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaarten af.
Meer lezen over betalingswijzen...

Kaarten uit onze standaard collectie op werkdagen voor 18.00 uur besteld, worden dezelfde avond aan PostNL aangeboden.
Kaarten uit onze exclusieve collectie (met folie, van hout of van kraft) op werkdagen voor 18.00 uur besteld worden de volgende werkdag 's avonds aan PostNL aangeboden.