Stijlvolle Trouwkaarten > Hoe werkt het op stijlvolletrouwkaarten.nl?

Ontdek hoe je je trouwkaarten eenvoudig in 7 stappen bestelt.

Stap 1 | Maak een account aan
Maak een account aan of log in als je die al hebt. Eigen account heeft als voordeel dat je de ontwerpen en kaarten die je mooi vindt, kunt bewaren en zo eenvoudig kunt terugvinden. Ook als je de kaarten inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt.

Stap 2 | Kies een kaart
Bekijk de collecties van de verschillende stijlen en kies een kaart die je aanspreekt. Je kunt nu met aanpassen en ontwerpen beginnen.

Stap 3 | Pas je kaart aan
Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Maak hierbij gebruik van de beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen. Lettertypes en tekstkleuren kunnen, meestal, aangepast worden.

Stap 4 | Sla je ontwerp op
Als het ontwerp van je kaart klaar is, sla je de kaart op. Bij de volgende stap kies je wát je wilt bestellen.

Stap 5 | Proefdruk bestellen, enveloppen, oplage
Ben je zover om te gaan bestellen, dan heb je nog een aantal keuzemogelijkheden:

1) Proefdruk

Je kunt een proefdruk van je kaart laten maken. Geef aan op welk papier je je kaart wilt laten drukken. Bij een proefdruk ontvang je een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen uiteindelijk een stuk makkelijker.

2) Enveloppen vooraf

Enveloppen kun je ook vooraf al bestellen, zodat je ze alvast kunt adresseren. Je enveloppen liggen dan al klaar. Praktisch: er komt toch al zoveel kijken bij het organiseren van je trouwdag.

3) Kaarten bestellen

Ben je tevreden met je ontwerp, de tekst en staan alle gegevens goed op de kaart? Dan ben je klaar met ontwerpen en kun je bestellen. Geef het verzendadres op waar je de kaarten wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in die je wilt bestellen en op welk papiersoort. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

Stap 6 | Bestel je kaarten
Je ontworpen kaart kun je terug vinden door in te loggen. Klik na het invullen van je inloggegevens op "mijn account" dat rechts boven verschijnt. Ga naar "eigen collectie" en klik daar de kaart aan die je wilt bestellen. De laatste controle. Check de inhoud van je winkelmandje. Vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van je bestelling.

Stap 7 | Betaal je kaarten
Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaarten af. Betaal je met iDeal, dan gaan de kaartjesin productie zodra de betaling binnen is. 

Hier lees je meer over de verschillende betalingswijzen.

Tip: voor €1,00  kun je een proefdruk maken van je ontwerp. Op die manier kun je eerst je kaart controleren voordat je een oplage laat drukken.

LET OP: je eerste proefdruk ontvang je GRATIS met de code: stijlvol

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, betekent dezelfde avond aan PostNL aangeboden.
 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: