Stijlvolle Trouwkaarten > Stap voor stap hoe je een persoonlijke trouwkaart ontwerpt en bestelt

Trouwkaarten eenvoudig in 7 stappen bestellen

Stap 1 | Maak een account aan

Maak een account aan of log in als je die al hebt. Eigen account heeft als voordeel dat je de ontwerpen en kaarten die je mooi vindt, kunt bewaren en zo eenvoudig kunt terugvinden. Ook als je de kaarten inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar jullie wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt. Een account maak je rechtsboven op de website.

Stap 2 | Kies een kaart

Je kunt kiezen uit een van de kaarten uit onze collecties of zelf een kaart ontwerpen.

Stap 3 | Pas je kaart aan

Klik de kaart aan en ga naar de kaartopmaker om een uniek ontwerp te maken. Maak gebruik van onze beeldbank, teksten en afbeeldingen. Je kunt ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen. Lettertypes en tekstkleuren kunnen, meestal, aangepast worden.

Stap 4 | Sla je ontwerp op

Als je kaart klaar is, sla dan de kaart op met de knop OPSLAAN, links bovenaan de pagina. Je kaart staat nu in je EIGEN COLLECTIE. De kaart kun je terug vinden in je eigen ACCOUNT in de map EIGEN COLLECTIE.

Stap 5 | Proefdruk bestellen, pakkket ontvangen of rechtstreeks verzenden

Wil je de kaart gaan bestellen, dan heb je de volgende keuzemogelijkheden:

1 / Proefdruk
Je kunt een proefdruk van je kaart bestellen. Met de code STIJLVOL is de proefdruk zelfs gratis. Bij de proefdruk ontvang je een proefsetje met de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen uiteindelijk een stuk makkelijker.
Meer lezen over de proefdruk...

2 / Pakket ontvangen
Ben je tevreden met je ontwerp, de tekst en staan alle gegevens goed op de kaart? Dan ben je klaar met ontwerpen en kun je bestellen. Doorloop het bestel proces stap voor stap.
Meer lezen over levertijd en bezorging...

3 / Rechtstreeks verzenden
Je kunt een kaart ook direct verzenden naar een adres. Tijdens het bestelproces kun je een adreslijst uploaden.
Meer lezen over direct versturen...

Enveloppen kun je ook vooraf bestellen, zodat je ze alvast kunt adresseren. Je enveloppen liggen dan al klaar.

Stap 6 | Bestel je kaarten

Je ontworpen kaart kun je terug vinden door in te loggen rechts bovenaan de site. Klik na het invullen van je inloggegevens op ACCOUNT dat rechts boven verschijnt. Ga naar EIGEN COLLECTIE en klik daar de kaart aan die je wilt bestellen. Doorloop het bestel proces stap voor stap. Vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van je bestelling.

Stap 7 | Betaal je kaarten

Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaarten af. Betaal je met iDeal, dan gaan de kaartjesin productie zodra de betaling binnen is. 
Meer lezen over betalingswijzen...

LET OP: je eerste proefdruk ontvang je GRATIS met de code: stijlvol

Onze standaard collectie op werkdagen voor 18.00 uur besteld, worden dezelfde avond aan PostNL aangeboden.