Stijlvolle Trouwkaarten > Save the Date kerstkaarten

Stuur een unieke Save the Date kaart als kerstkaart

Kerst Save the Date kaarten zijn niet alleen leuk om te sturen maar ook leuk om te krijgen. Met een kerst Save the Date kaart laat je iedereen weten dat jullie gaan trouwen en kan je ze op een originele manier fijne feestdagen en een mooi nieuwjaar wensen. Bekijk onze nieuwe KERSTLABELTJES!

Eerste proefdruk gratis met de code stijlvol Snelle levering Klanten geven ons een 9,4 

Meer: Alle Save the Date kaarten | Trouwkaarten | Trouwhuisstijl | Zelf maken | Kerstlabeltjes

0 kaartjes

Kerst Save the Date kaart

Eindelijk! Je bent ten huwelijk gevraagd en de trouwdatum en locaties zijn vastgelegd. Natuurlijk wil je jullie liefste dierbaren bij jullie huwelijk hebben. Tegenwoordig lijken de agenda's van mensen steeds voller en voller te worden. Het zou jammer zijn als jullie genodigden al een andere afspraak in hun agenda hebben staan op jullie trouwdag. Voor dat 'probleem' hebben wij dé oplossing: een Save the Date kerstkaart! Een kerstkaart en Save the Date kaart in een. Jullie liefsten ontvangen dan warme wensen voor de feestdagen en het nieuwe jaar en tegelijkertijd vraag je hen jullie huwelijk vast te leggen in hun agenda's.

Kerstkaarten

Het aantal mensen dat kerstkaarten stuurt neemt jaarlijks af. Jammer eigenlijk, want kaartjes sturen en ontvangen is leuk. Nog leuker is dat jullie volgend jaar gaan trouwen. Natuurlijk kun je er voor kiezen om een traditionele kerstkaart te sturen, maar nog leuker is om dit jaar een Kerst Save the Date kaart te sturen. Je kan een Kerst Save the Date kerstkaart kiezen uit onze vaste collectie maar je kan hem natuurlijk ook zelf maken.

Save the date kerstkaart afgestemd op trouwkaart

Een Save the Date kaart sturen is leuk, maar nog leuker is dat wij bij al onze Save the Date kaarten ook bijpassende trouwkaarten hebben. We hebben Save the Date kerstkaarten in verschillende stijlen zoals klassiek, hip en vintage. Je stuurt nu dus een Kerst Save the Date kaart en over een paar maanden een bijpassende trouwkaart! Hoe leuk is dat?

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: