Jullie kaarten direct verstuurd naar geadresseerden

Extra service van Stijlvolle Trouwkaarten: wij versturen jullie kaarten naar de ontvangers van jullie adressenlijst. Handig om zo jullie Save the Date (kerst)kaarten of bedankkaarten te versturen.

Let op: Kaarten met een extra product (bijvoorbeeld een touwtje of lakzegel) of bestaand uit meerdere kaarten kunnen niet direct verstuurd worden.

Wat betaal je voor deze verzendservice?

Directe verzending binnen Nederland:
- Kaart onder 20 gram - €1,57

Directe verzending buiten Nederland:
- Kaart onder 20 gram - €2,23

Direct verzenden buiten Europa:
- Kaart onder de 20 gram - €2,88

Dit is zonder de drukkosten van de kaart(en) en enveloppen. Wat doen wij hier voor?
- We plakken een postzegel op de envelop (€0,96 voor < 20 gram)
- De kaart(jes) steken we in de envelop
- We plakken een adressticker op de envelop
- We geven je kaart mee met PostNL

Versturen binnen Europa is ook mogelijk en kost €2,03. Dit is zonder de drukkosten van de kaart(en) en enveloppen.

Hoe werkt het?

1 Ontwerp een kaart

Maak een unieke kaart in onze kaartopmaker en bestel een proefdruk. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, papiersoorten en kleuren enveloppen.

2 Kies voor direct verzenden

Als de kaart naar jullie wens? Bestel je kaart en kies voor direct verzenden. Het is mogelijk om een deel van de kaarten direct te verzenden en de overige kaarten bij jullie thuis te laten bezorgen. Deze bestellingen plaats je los van elkaar maar wel in 1 order. De levertijd van de rechtstreeks verzonden kaartjes en de bestelling die je thuis laat bezorgen kan afwijken.

3 Voer adressen in

Op twee verschillende manieren kun je ons laten weten naar welk(e) adres(sen) we moeten versturen. Doormiddel van het uploaden van een excellijst. Een voorbeeld excellijst kun je downloaden als je kaarten gaat bestellen en voor direct verzenden hebt gekozen. Of handmatig een adres invoeren. Adressen sla je op in je adressenboek en je kunt aanvinken als de kaart naar een adres moet worden verstuurd. Je adresboek kun je alvast klaarmaken in je eigen account als je bent ingelogd. De adressen blijven in je adressenboek staan zodat je ze meerdere keren kunt gebruiken.

4 Kies een verzenddatum

Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De kaarten die op werkdagen voor 18.00 uur worden besteld, worden dezelfde avond nog met PostNL meegegeven. We zijn afhankelijk van hun stiptheid voor de bezorging. Op maandag wordt geen brievenbuspost bezorgd!

5 Vul je gegevens in

Doorloop daarna het proces door je gegevens in te vullen en te betalen voor de kaarten en de verzendservice.