Stijlvolle Trouwkaarten > Free Printables

Free Printables: gratis downloaden voor jullie bruiloft

Wij geven je GRATIS cadeautjes! Download hieronder de Free Printable naar jouw keuze en bewerk deze op je eigen computer. Lees de beschrijving hieronder. Heel veel plezier met deze Free Printables: met liefde voor jou gemaakt!

Love fills a lifetime

Een mooie tekst om uit te printen! Maak er een kaart van om te versturen of om op te hangen in je kamer. Liefde is een belangrijk onderdeel in je leven! Klik op de DOWNLOAD knop en sla het bestand op op je eigen computer. De download heeft een A4 formaat, maar je kunt het ontwerp ook verkleinen, zodat je er een kaart van kunt maken. Heel veel succes met dit ontwerp!

Liever dit kaartje makkelijk bestellen? Klik hier!

We were mint to be / Mint to be ...

Deze download bevat twee mogelijkheden. 1: Maak voor jouw geliefde een klein cadeautje met de tekst We were mint to be. 2: Voor jullie gasten maak je een leuk bedankje of tussendoortje op de bruiloft. Vul jullie eigen namen in achter de tekst Mint to be .... De tic-tac doosjes kunnen qua afmeting verschillen. Bereken goed de maat die je nodig hebt. Klik op DOWNLOAD en sla dit leuke idee op op je computer. Maak er iets moois van!

Happy Kingsday

Print deze leuke kaart voor Koningsdag. Deze download bevat een kaart en twee labeltjes. Leuk om te versturen als uitnodiging. De labeltjes kun je gebruiken voor de rommelmarkt of iets heel anders. Be creative - we inspire!

Liever dit kaartje makkelijk bestellen? Klik hier!

Voor mijn lieve moeder

Stevie Wonder heeft deze mooie "bloemen-uitspraak" gedaan over zijn moeder. Wat een liefde! Stuur jouw moeder ook voor moederdag een mooie kaart. Download de file en print uit. Een hele gezellige moederdag met veel liefde toegewenst!

Liever dit kaartje makkelijk bestellen? Klik hier!

 

Say YES to the dress

Met deze super originele DIY ‘Fantastisch’ of ‘Volgende’ bordjes wordt het passen van de wedding dress niet alleen een stuk overzichtelijker, maar bovenal leuker! Vergeet niet iemand tijdens het passen foto’s te laten maken, want we kunnen je garanderen dat een passessie met deze bordjes bijzondere fotomomentjes oplevert…

Liever deze kaartjes bij ons bestellen? Klik hier en hier!

Nieuwjaarswenskaartje

Download dit bestand met 4 bijzondere nieuwjaarswenskaartjes. Wenskaartjes die je voor elkaar kunt invullen met lieve wensen voor het nieuwe jaar. Dit kun je doen tijdens het diner of tijdens een gezellige borrel. Klik op de download en sla het bestand op. Print de kaartjes en knip of snij ze op maat. Zeg het met lieve geschreven woorden.

Voor mijn Valentijn

Download dit bestand met een lief kaartje. Dit kaartje is bedoeld voor een lieve boodschap voor de persoon die jij lief hebt. Denk jij hierbij aan je vriend(in), moeder, buurvrouw of je beste vriendin? Dit kaartje kan je versturen op ieder moment. Klik op de download en sla het bestand op. Print het kaartje en knip of snij hem op maat. Zeg het met lieve geschreven woorden.

Liever dit kaartje bij ons bestellen? Klik hier en hier!