Stijlvolle Trouwkaarten > Langwerpige trouwkaarten

Langwerpige trouwkaarten

Stijlvolle trouwkaarten in hip langwerpig formaat vind je overzichtelijk op deze pagina. Je hebt de keuze uit langwerpige staande trouwkaarten of panorama trouwkaarten in liggend formaat.

 
0 kaartjes

Langwerpige trouwkaarten

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op social media of wellicht heb je al eens een hippe langwerpige trouwkaart op je deurmat ontvangen. De panorama trouwkaart past helemaal bij de trouwtrends van nu. Natuurlijk konden wij niet achterblijven en hebben wij ook langwerpige trouwkaarten in ons assortiment. Je hebt de keuze uit stijlvolle trouwkaarten, klassieke trouwkaarten, hippe trouwkaarten en originele trouwkaarten in panoramaformaat. 

Bijpassende enveloppen

Bij onze panorama trouwkaarten hebben we natuurlijk bijpassende enveloppen in 21 kleuren. Nieuw in ons assortiment zijn de olijfkleurige- en perzikkleurige envelop. Wist je dat wij op aanvraag handgeschreven enveloppen kunnen maken? 

Tip: Onze transparante envelop kun je vullen met confetti of kleine hartjes voor een extra feestelijk effect. 

De finishing touch op een envelop is een bijpassende sluitzegel. Mocht je dit willen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kan de envelop natuurlijk ook sluiten met een stukje washitape. 

Zelf langwerpige trouwkaarten maken

Wil je een originele trouwkaart? Maak dan zelf je langwerpige trouwkaart. In onze editor vind je diverse soorten clipart en afbeeldingen waarmee jij je kaart kan opmaken tot een uniek ontwerp. Een bijpassend font maakt de kaart helemaal af. Mocht het ontwerpen niet helemaal lukken, wij helpen je graag. Indien gewenst kunnen wij een uniek ontwerp speciaal voor jullie ontwerpen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

Is je ontwerp naar wens? Bestel dan een proefdruk. Met de code 'stijlvol' ontvang je je eerste proefdruk gratis. Controleer je proefdruk goed op taal- en stijlfouten. Natuurkarton is de meest gebruikte papiersoort voor trouwkaarten. Sommige ontwerpen komen extra goed tot hun recht op Oud Hollands of parelmoerpapier. Bestel daarom je proefdruk eens op verschillende papiersoorten. Jullie kunnen dan zelf beoordelen op welk papier jullie ontwerp het beste tot zijn recht komt. 
 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: