Trouwkaart maken met folie? Hoe werkt het?

We hebben trouwkaarten gemaakt in verschillende kleuren folie. Je kunt zelf in de kaartopmaker switchen tussen de foliekleuren. Dus heeft een kaart goudfolie, dan kun je deze in de kaartopmaker aanpassen naar een andere foliekleur. 

Lotte: Wij hadden een trouwkaart gevonden waar geen folie op stond, maar dat bleek wel mogelijk te zijn. Eenvoudig te kiezen in de kaartopmaker.

 

Folie kaarten bestellen in 5 stappen:

* Kies een kaart uit onze collectie of blanco kaart
* Bewerk de kaart in de kaartopmaker
* Bestel een proefdruk voor €2,50
* Kaart ontvangen? Maak de laatste aanpassingen.
* Plaats de bestelling (minimaal 5 kaarten)

Proefdruk

Je kunt een echte proefdruk bestellen van een kaart met folie. De 1e proefdruk - inclusief verzendkosten-  kost €2,50. Wil je nog een proefdruk bestellen, dan betaal je de prijs per stuk. Bij de proefdruk ontvang je een proefsetje met alle kleuren enveloppen.

Prijzen

De prijzen voor de kaarten met folie zijn anders dan de andere kaarten zonder folie. Op de productpagina van de kaart vind je de prijzen en een calculator om de prijs te berekeken. De eerste proefdruk bestel je voor €2,50 per stuk. Je mag meerdere proefdrukken bestellen maar daarvoor betaal je de stuksprijs. Bij het bestellen van de kaarten geldt een minimale oplage van 5 kaarten. 

* Goed om te weten: kaarten met folie aan buitenzijde (van een dubbele kaart) of voorkant (van een enkele kaart) zijn minder duur dan kaarten met aan alle zijden een folie.

Levertijd

Bestel je een folie kaart (proefdruk of bestelling) voor 18.00 uur, dan wordt deze de volgende werkdag verstuurd. Proefdrukken passen door de brievenbus dus worden door de postbode bezorgd. De postbode komt niet op elke dag in de week langs. Bij meer dan 20 kaarten wordt het een pakket en ontvang je automatisch na je bestelling een Track&Trace code.

Marjan: onze proefdruk met goudfolie was echt prachtig. De folie wordt mooi op de kaart gedrukt.

 

Enveloppen

We hebben een collectie van 20+ kleuren enveloppen. Deze kun je ook vooraf bestellen. Je ontvangt bij je 1e proefdruk een proefsetje met de kleuren enveloppen.

Papiersoorten

We drukken de foliekaarten op een exclusief geselecteerde papiersoort die geschikt zijn voor folie. 
Coated karton: een stevig papiersoort met een gladde toplaag aan beide zijden van 300 gram
Linnen: luxe en stevig papier met een lichte structuur aan beide zijden van 350 gram
Soft touch: mat papier met een fluweelzachte coating van 300 gram