Stijlvolle Trouwkaarten > Trouwkaart met folie - hoe werkt het?

Trouwkaart maken met folie? Hoe werkt het?

We hebben trouwkaarten gemaakt in verschillende kleuren folie. Je kunt zelf in de kaartopmaker switchen tussen de foliekleuren. Dus heeft een kaart goudfolie, dan kun je deze in de kaartopmaker aanpassen naar een andere foliekleur Je kunt niet zelf een nieuwe tekst of afbeedling omzetten naar folie. Daar heb je onze hulp voor nodig. Bestel pas een proefdruk als je zeker weet dat alle teksten en details in folie gedrukt gaan worden. Neem contact met ons op als je hulp kunt gebruiken.

Lotte: Wij hadden een trouwkaart gevonden waar geen folie op stond, maar dat bleek wel mogelijk te zijn.

 

Folie kaarten bestellen in 5 stappen:

* Kies een kaart uit onze collectie of blanco kaart
* Bewerk de kaart in de kaartopmaker
* Tekst of afbeelding toegevoegd? Neem contact op voor omzetten naar folie.
* Bestel een proefdruk voor €2,50
* Kaart ontvangen? Maak de laatste aanpassingen.
* Plaats de bestelling (minimaal 10 kaarten)

LET OP: Heb je tekst of een afbeelding toegevoegd in de kaart en wil je die ook met een folie laten drukken? Neem dan eerst contact met ons op voordat je een proefdruk bestelt.

Proefdruk

Je kunt een echte proefdruk bestellen van een kaart met folie. De 1e proefdruk - inclusief verzendkosten-  kost €2,50. Wil je nog een proefdruk bestellen, dan betaal je de prijs per stuk. Bij de proefdruk ontvang je een proefsetje met alle kleuren enveloppen.

Prijzen

De prijzen voor de kaarten met folie zijn anders dan de andere kaarten zonder folie. Op de productpagina van de kaart vind je de prijzen en een calculator om de prijs te berekeken. De eerste proefdruk bestel je voor €2,50 per stuk. Je mag meerdere proefdrukken bestellen maar daarvoor betaal je de stuksprijs. Bij het bestellen van de kaarten geldt een minimale oplage van 10 kaarten. 

Goed om te weten: kaarten met folie aan buitenzijde (bij een dubbele kaart) of voorkant (een enkele kaart) zijn minder duur dan kaarten met aan alle zijden een folie.

Levertijd

Bestel je een folie kaart voor 18.00 uur, dan bieden wij je proefdruk of bestelling van kaarten binnen 2 tot 3 werkdagen aan bij PostNL. Proefdrukken passen door de brievenbus dus worden door de postbode bezorgd. De postbode komt niet op elke dag in de week langs. Bij meer dan 20 kaarten wordt het een pakket en ontvang je automatisch na je bestelling een Track&Trace code.

Enveloppen

We hebben een collectie van 20+ kleuren enveloppen. Deze kun je ook vooraf bestellen. Je ontvangt bij je 1e proefdruk een proefsetje met de kleuren enveloppen.

Papiersoorten

We drukken de foliekaarten op een exclusief geselecteerde papiersoort die geschikt zijn voor folie. Coated karton: een stevig papiersoort met een gladde toplaag aan beide zijden van 300 gram en Linnen: luxe en stevig papier met een lichte structuur aan beide zijden van 350 gram. Soft touch: mat papier met een fluweelzachte coating van 300 gram.

Meest gestelde vragen

Ik kan geen folie selecteren. Kunnen jullie helpen? Het klopt dat je niet zelf een folie kunt toevoegen. Neem daarom eerst contact met ons op. Wij zetten de kaart goed voor je klaar in je eigen account zodat je daarna een proefdruk kunt bestellen.

Kan goudfolie ook op Oud-Hollands gedrukt worden? Helaas is dat niet mogelijk. Door de structuur van Oud-Hollands papier zou de folie gaan uitlopen en niet het gewenste resultaat geven. We hebben alleen speciaal geselecteerde papiersoorten voor een folie.

Wat is het verschil tussen goudfolie en goudlook? We hebben in de collectie trouwkaarten ontwerpen gemaakt met een goudlook afbeelding of een goudkleur. Afgedrukt op ons glimmende papiersoorten geeft het resultaat een mooie goudlook zonder extra kosten voor de klant. Onze collectie goudfolie trouwkaarten hebben een echte folie laag. Dit is een glimmende laag die op het papier ligt. Voor de folie kaarten hebben we een andere werkwijze en prijzen.

Ik wil graag een foliedruk op een kaart waar geen folie op staat. Is dat mogelijk? Ja, dit is mogelijk bij elke kaart op de website. Maak een ontwerp in de kaartopmaker en kleur de teksten en afbeeldingen die een folie moeten krijgen naar messing (voor goudfolie), licht grijs (voor zilverfolie) en brons (voor koperfolie) en peach (voor roségoudfolie). Neem daarna contact met ons op zodat we de teksten en afbeeldingen een folie kunnen geven. Daarna bestel je een proefdruk.

Kan ik ook een trouwkaart met folie zelf ontwerpen? Dit is zeker mogelijk. Kies één van onze blanco formaten en maak een ontwerp in de kaartopmaker. De onderdelen die een folie moeten krijgen geef je een kleur (goudfolie= de kleur messing, zilverfolie = de kleur licht grijs, koperfolie = de kleur brons, roségoudfolie = de kleur peach) Stuur ons daarna een mail met je vraag. We gaan je kaart dan klaar zetten in je account. De juiste onderdelen krijgen dan een folie. Daarna kun je een proefdruk bestellen. Heb je een vraag over deze mogelijkheid, neem dan contact met ons op.

Kan ik alle formaten laten drukken als ik voor goudfolie kies? Ja, je kunt alle formaten die je van ons gewend bent laten drukken. Dus erg veel mogelijkheden! Hier lees je welke formaten we hebben. 

Is het mogelijk om de kaart met foliedruk ook in een ander formaat te bestellen? We kunnen (gratis) het formaat van de kaart voor jullie aanpassen. Dus van enkel naar dubbel (en andersom) en van vierkant naar bijvoorbeeld staand. Neem hiervoor contact met ons op.

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen? Als je voor een folie druk kiest, dan drukken we op Coated karton of Linnen. Deze papiersoorten zijn speciaal geselecteerd voor het mooiste resultaat met goudfolie, zilverfolie of koperfolie.

Ik wil graag koperfolie i.p.v. goudfolie zoals in het voorbeeld. Is dat mogelijk? Ja, dit is mogelijk! Open de kaart in de kaartopmaker en zoek aan de rechterkant naar de KLEUR. Goudfolie is geselecteerd, maar je kunt ook een andere kleur folie selecteren. Als je een andere foliekleur selecteert, dan zullen alle details met een folie op de hele kaart aangepast worden.

Kan ik ook andere kaarten met goudfolie maken zoals een extra kaartje, bedankkaarten en menukaarten? Ja, dit is zeker mogelijk. Hier hebben we nog geen collectie voor gemaakt maar helpen je graag. Neem contact met ons op en laat weten wat je wensen zijn. We zetten de kaarten met folie in je eigen account.