Stijlvolle Trouwkaarten > Trouwkaart met goudfolie - hoe werkt het?

Trouwkaart maken met folie? Hoe werkt het?

Trouwkaarten folie

We hebben een unieke collectie trouwkaarten en Save the Date kaarten en overige kaarten met goudfolie, zilverfolie en koperfolie gemaakt. Het is mogelijk om bij elke kaart een andere kleur folie te kiezen. Dus als wij een trouwkaart hebben gemaakt in goudfolie, dan kun je dit aanpassen naar zilverfolie of koperfolie. Alle foliedetails op de gehele kaart worden dan aangepast. Je kunt een detail die wij een foliekleur hebben gegeven, ook een andere kleur geven zoals groen of blauw. Wil je een detail op de kaart aanpassen naar een foliekleur? Neem dan contact met ons op!

Folie kaarten bestellen in 5 stappen:

* Kies een kaart uit onze collectie of maak zelf een ontwerp
* Bewerk de kaart in de kaartopmaker
* Bestel een proefdruk (€2,50)
* Maak de laatste aanpassingen en bestel als het nodig is nog een proefdruk
* Plaats de bestelling (minimaal 20 kaarten - geen verzendkosten naar NL en BE)

LET OP: Heb je tekst of een afbeelding toegevoegd in de kaart en wil je die ook met een folie laten drukken? Neem dan eerst contact met ons op voordat je een proefdruk bestelt.

Proefdruk

Je kunt een echte proefdruk bestellen van een kaart met goudfolie, zilverfolie of koperfolie. De 1e proefdruk - inclusief verzendkosten-  kost €2,50. Met de code STIJLVOL betaal je zelfs maar €1,50. Daarna kun je nog een proefdruk bestellen voor €2,50. Wil je nog een proefdruk bestellen, dan betaal je de prijs per stuk. Bij de proefdruk ontvang je een proefsetje met alle kleuren enveloppen.

Prijzen

De prijzen voor de kaarten met goud-, zilver- en koperfolie zijn anders dan de andere kaarten zonder folie. Op de productpagina van de kaart vind je de prijzen en een calculator om de prijs te berekeken. De eerste 2 proefdrukken bestel je voor €2,50 per stuk. Je mag meerdere proefdrukken bestellen maar daarvoor betaal je de stuksprijs. Bij het bestellen van de kaarten geldt een minimale oplage van 20 stuks. We rekenenen geen verzendkosten bij een bestelling >€25,-.

Levertijd

Bestel je een folie kaart voor 18.00 uur, dan bieden wij je proefdruk of bestelling van kaarten binnen 2 tot 3 werkdagen aan bij PostNL. Proefdrukken passen door de brievenbus dus worden door de postbode bezorgd. De postbode komt niet op elke dag in de week langs. Bij meer dan 20 kaarten wordt het een pakket en ontvang je automatisch na je bestelling een track en trace code.

Enveloppen

We hebben een collectie van 20+ kleuren enveloppen. Deze kun je ook vooraf bestellen. Je ontvangt bij je 1e proefdruk een proefsetje met de kleuren enveloppen.

Papiersoorten

We drukken de foliekaarten op een exclusief geselecteerde papiersoort die geschikt zijn voor folie. Coated karton: een stevig papiersoort met een gladde toplaag aan beide zijden van 300 gram en LINNEN: luxe en stevig papier met een lichte structuur aan beide zijden van 350 gram. Linnen is niet geschikt om grote kleurvlakken op te drukken en heeft een toeslag.

Meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen goudfolie en goudlook? We hebben in de collectie trouwkaarten ontwerpen gemaakt met een goudlook afbeelding of een goudkleur. Afgedrukt op ons glimmende papiersoorten geeft het resultaat een mooie goudlook zonder extra kosten voor de klant. Onze collectie goudfolie trouwkaarten hebben een echte folie laag. Dit is een glimmende laag die op het papier ligt. Voor de folie kaarten hebben we een andere werkwijze en prijzen.

Ik wil graag een foliedruk op een kaart waar geen folie op staat. Is dat mogelijk? Ja, dit is mogelijk bij elke kaart op de website. Maak een ontwerp in de kaartopmaker en kleur de teksten en afbeeldingen die een folie moeten krijgen naar messing (voor goudfolie), licht grijs (voor zilverfolie) en brons (voor koperfolie). Neem daarna contact met ons op zodat we de teksten en afbeeldingen een folie kunnen geven. Daarna bestel je een proefdruk.

Kan ik ook een trouwkaart met folie zelf ontwerpen? Dit is zeker mogelijk. Kies een van onze blanco formaten en maak een ontwerp in de kaartopmaker. De onderdelen die een folie moeten krijgen geef je een kleur (goudfolie= de kleur messing, zilverfolie = de kleur licht grijs, koperfolie = de kleur brons) Stuur ons daarna een mail met je vraag. We gaan je kaart dan klaar zetten in je account. De juiste onderdelen krijgen dan een folie. Daarna kun je een proefdruk bestellen. Heb je een vraag over deze mogelijkheid, neemm dan contact met ons op.

Kan ik alle formaten laten drukken als ik voor goudfolie kies? Ja, je kunt alle formaten die je van ons gewend bent laten drukken. Dus erg veel mogelijkheden! Hier lees je welke formaten we hebben. 

Is het mogelijk om de kaart met foliedruk ook in een ander formaat te bestellen? We kunnen (gratis) het formaat van de kaart voor jullie aanpassen. Dus van enkel naar dubbel (en andersom) en van vierkant naar bijvoorbeeld staand. Neem hiervoor contact met ons op.

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen? Als je voor een folie druk kiest, dan drukken we op Coated karton of Linnen. Deze papiersoorten zijn speciaal geselecteerd voor het mooiste resultaat met goudfolie, zilverfolie of koperfolie.

Kan goudfolie ook op Oud-Hollands gedrukt worden? Helaas is dat niet mogelijk. Door de structuur van Oud-Hollands papier zou de folie gaan uitlopen en niet het gewenste resultaat geven. We hebben alleen speciaal geselecteerde papiersoorten voor een folie druk.

Ik wil graag koperfolie i.p.v. goudfolie zoals in het voorbeeld. Is dat mogelijk? Ja, dit is mogelijk! Open de kaart in de kaartopmaker en zoek aan de rechterkant naar de KLEUR. Goudfolie is geselecteerd, maar je kunt ook zilver of koper selecteren. Als je een andere foliekleur selecteert, dan zullen alle details met een folie op de hele kaart aangepast worden.

Kan ik ook andere kaarten met goudfolie maken zoals een extra kaartje, bedankkaarten en menukaarten? Ja, dit is zeker mogelijk. Hier hebben we nog geen collectie voor gemaakt maar helpen je graag. Neem contact met ons op en laat weten wat je wensen zijn. We zetten de kaarten met folie in je eigen account. 

 

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: