Stijlvolle Trouwkaarten > Trouwkaart met foto

Trouwkaart met foto

Deze collectie trouwkaarten is speciaal ontworpen voor trouwkaarten met foto. Bekijk ook de collecties: Romantisch  |  Klassiek  |  Typografie

0 kaartjes

Trouwkaart met foto

Ben jij opzoek naar trouwkaarten met foto? Bij Stijlvolle trouwkaarten hebben we een unieke collectie trouwkaarten speciaal bedoeld voor trouwkaarten met foto. Want wij weten hoe belangrijk het is dat je trouwkaart een goede persoonlijke indruk maakt bij de genodigden. Daarom is iedereen op zoek naar een persoonlijke touch. Een foto is daarvoor de ideale manier. Aan de binnenkant van de kaart, op de achterkant of in het binnenwerk naast de tekst? Alle plekken zijn mogelijk, want de ontwerpen zijn aan te passen naar jullie persoonlijke wensen. Om jullie een idee te geven hoe je een trouwkaart met foto kunt maken, hebben wij een uitgebreide collectie gemaakt met speciale ontwerpen. Ben je op zoek naar iets anders en heb je hulp nodig, neem gerust contact met ons op.

Fotografen voor loveshoot

De keuze is gemaakt; het wordt een trouwkaart met foto. Maar hoe kom je nu aan een geschikte foto van jullie? Natuurlijk kun je op zoek naar een mooie foto van jullie in het foto archief. Maar bij Stijlvolle trouwkaarten zijn we op de hoogte hoe belangrijk het is om de perfecte foto op de perfecte kaart te zetten. Daarom geven wij je een lijstje met onze favoriete fotografen voor een loveshoot.

Creatieve mogelijkheden met foto op de trouwkaart

Bij trouwkaarten met foto zijn veel creatieve manieren te bedenken om de kaart uniek te maken. Je kunt de kaart bijvoorbeeld indelen in diverse vlakken, een ruimte voor de foto, voor de tijden en voor jullie namen. Maar naast de vlakverdeling kan je ook de foto over de volledige kaart plaatsen en de tekst eroverheen in het wit bijvoorbeeld, zodat het goed te lezen is op de foto. Naast de diverse manieren van plaatsen van de foto kun je veel creativiteit halen uit de foto zelf. Denk aan het bewerken van het beeldmateriaal, maak de foto zwart-wit of juist in jullie kleurthema bijv. blauw of roze.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: