Antwoorden op vragen over naamkaartjes

Welk formaat kan ik het beste bestellen?

Het kleinste formaat voor naamkaartjes is 5 bij 8 cm of 8 bij 8 cm. Een schattig klein kaartje en goed te gebruiken voor een diner. Iets groter is het formaat 10 bij 15 cm en 11 bij 11 cm. Ook te gebruiken voor een diner maar ook om gereserveerde plaatsen aan te geven. Bestel altijd een proefdruk om het formaat te bepalen. Deze naamkaartjes worden klein gedrukt dus plaatst de naam groot op het kaartje in de kaartopmaker.

Moet ik elke keer weer een naam invoeren?

Instuctie filmpje

Ja, het is de bedoeling dat je elke keer opnieuw een kaartje bestelt. Als je een kaartje hebt besteld, kun je kiezen voor VERDER WINKELEN en ga je naar je EIGEN COLLECTIE. Je opent weer het eerste naamkaartje en wijzigt de naam en bestelt dit kaartje. Deze handelingen blijf je herhalen voor je gastenlijst. De kosten worden gerekend voor 1 kaartje. (Wil je ons de namen in laten voeren, lees dan de volgende vraag met antwoord) Bekijk dit filmpje voor een handige instructie.

Frank: "Wij hebben zelf de namen in gevoerd en dat was best een werkje, maar goed te doen als je de aanwijzingen opvolgt."

 

Kunnen jullie de namen voor mij invoeren?

Ja, wij kunnen de namen van jullie gasten invoeren. We vragen hiervoor wel handelingskosten. Tot 50 naamkaartjes wordt €35,- in rekening gebracht. Tussen de 50 en 100 kaartjes wordt €45,- in rekening gebracht. Bij meer dan 100 naamkaartjes zijn de handelingskosten €55,-. Je ontvangt van ons een factuur met daarin de handelingskosten en drukkosten.

Krijg ik staffelkorting als ik verschillende naamkaartjes bestel?

Nee, als elk naamkaartje een andere naam heeft, dan betaal je per stuk. Bekijk de prijzen. Vul je thuis zelf de namen in op het kaartje met een mooie pen, dan ontvang je wel staffelkorting. Vergeet niet onze voorbeeldnaam te verwijderen.

Maak naamkaartjes

Ik wil graag dat jullie de namen op de naamkaartjes invoeren. Hoe werkt dat?

Stuur een mail naar info@stijlvolletrouwkaarten.nl en vermeld daarin je opdracht aan ons. Graag ontvangen we de volgende gegevens:
- Met welk mailadres heb je een account?
- Wat is de naam van het goede naamkaartje?
- Hebben jullie een proefdruk besteld en waren jullie tevreden?
- Welk formaat? (5 bij 8 cm, 8 bij 8 cm of 11 bij 11cm)
- Op welke papiersoort?
- Naar welk adres mogen we de naamkaartjes sturen?
- Een excellijst met alle namen

Hierna ontvang je van ons een betaalverzoek. Wij gaan de naamkaartjes z.s.m. drukken en versturen.

Heeft het kaartje een vouwlijn?

Nee, deze kaartjes hebben geen vouwlijn. We kunnen in de drukkerij niet weten welk kaartje wel of niet een vouwlijn moet hebben omdat je deze kleine kaartjes ook voor andere doeleinden kunt bestellen waar geen vouwlijn voor nodig is.

Waar komt de vouwlijn?

Er zit geen vouwlijn in onze kaartjes. Deze kun je zelf maken op de volgende wijze:
1. Schrijf de namen van jullie gasten op de kaartjes indien van toepassing
2. Neem een mes en liniaal en zet aan de achterkant van het kaartje met de botte kant van een tafelmes een lijn in het midden nadat je eerst het midden hebt bepaald.
3. Vouw het kaartje dubbel en je hebt een prachtig naamkaartje wat zo op tafel kan staan.

Als ik onze naamkaartje dubbel vouw dan wordt het niet mooi. Hoe kan dat?

Je bent vergeten eerst een vouwlijn te maken met de botte kant van een mes op de achterkant van het kaartje. Omdat de kaartjes van dik karton zijn kun je ze niet zonder vouwlijn dubbelvouwen.