Labeltjes voor een unieke en persoonlijke bruiloft

Deze pagina is voor de creatieve bruid die persoonlijke details wil maken voor de bruiloft: labeltjes om aan trouwkaarten te strikken, kleine kaartje voor aan een cadeautje of om een originele give away van te maken. Staan er meerdere afbeeldingen op 1 kaart, dan mag je ze zelf door midden snijden.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem contact op. Volg ons op Facebook en Instagram voor inspiratie of lees het blog op onze trouwblog Wedspiration.

0 kaartjes

Kleine kaartjes voor je bruiloft ontwerpen

Nu ook in de collectie: kleine kaartjes die je als labeltje kunt gebruiken tijdens je bruiloft. En natuurlijk ontworpen in de stijl van onze collectie trouwkaarten. Dus zoek je een klein kaartje om aan je bedankje vast te maken of wil je een heel klein kaartje met je trouwkaart meesturen? Bekijk dan onze collectie. Je kunt het labeltje ook helemaal zelf ontwerpen. Bekijk de categorieën met onze leuke kaartjes: kleine bedankkaartjesgereserveerd kaartjesDIY-bedankjes en -projecten of de kaartjes voor aan een trouwkaart.

Labeltjes voor DIY op je bruiloft

Geen idee wat je met deze labeltjes kunt doen? Een paar ideeën:

  • gebruik het kleine kaartje van 8x8 cm voor extra informatie bij je trouwkaart.
  • Maak kleine kaartjes in je trouwhuisstijl om hiermee stoelen te reserveren voor speciale gasten.
  • Geef je een mooi kado aan je ceremoniemeesters als 'dankjewel'? Ook hiervoor kun je dit labeltje gebruiken.

Heb je zelf een leuk DIY-idee, maar staat dit er niet bij? Stuur ons een mailtje met je vraag en wij maken het ontwerp GRATIS voor jullie.

Trouwkaarten en ander drukwerk in dezelfde stijl

Op Stijlvolle Trouwkaarten vind je kaarten in allerlei stijlen: ga je voor een klassieke trouwkaart, een trouwkaart met typografie of een trouwkaart met foto? Kies de mooiste kaart en pas deze aan naar je eigen smaak. Bestel vervolgens een proefdruk om te zien hoe je kaart er in het echt uitziet. En als je je bestelling met drukwerk voor 18.00 uur doet, heb je je kaarten de volgende dag al in huis. Een proefdruk besteld voor 15.00 uur heb je óók de volgende dag al in huis!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: