Hoe je een persoonlijke bedankkaart maakt

persoonlijke bedankkaart maken

Jullie willen familie en vrienden een mooie bedankkaart sturen? Je zoekt inspiratie voor bijzondere bedankkaartjes? Jo-Anne is jaren lang professioneel ceremoniemeester geweest en zij deelt graag haar kennis en tips met jou over het versturen van bedankkaartjes.

Bedankkaartjes maken

Bedank je gasten voor de aanwezigheid op jullie bruiloft. Niet door het versturen van een simpel appje of mailtje maar met een persoonlijke bedankkaart. Zeg bedankt zoals je dat face to face ook zou doen. Op die manier komt het eerlijk en oprecht over. Bedankkaartjes maken kost even tijd en inzet, maar het is een mooie afsluiting van het jaar waarin jullie zijn getrouwd.

Wanneer verstuur je een bedankkaart?

Het is gebruikelijk om 6 weken na de bruiloft bedankkaarten te versturen naar jullie gasten. Jullie wittebroodsweken zijn dan voorbij. Dit is een etiket waar je natuurlijk vrij in bent om je daar aan te houden.

Bekijk onze bedankkaarten

Bedankkaart met of zonder foto

Je maakt de bedankkaart persoonlijk met een mooie foto van jullie trouwdag. De meeste bedankkaarten die worden verzonden zijn bedankkaarten met trouwfoto. Over het algemeen levert een fotograaf later de trouwfoto’s aan dan 6 weken na de bruiloft. Je zou op voorhand aan de fotograaf kunnen vragen of hij of zij een foto wil bewerken voor jullie bedankkaartjes.
Wij hebben in onze collectie een ruime keuze uit bedankkaarten met foto. Vervang de voorbeeldfoto door jullie eigen foto en schrijf een dankbare tekst op de achterkant. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bedankkaart zonder foto te versturen. In dat geval ben je niet afhankelijk van een fotograaf en kun je de kaarten al voor jullie bruiloft bestellen.

Bedankkaart zelf maken

Zelf een bedankkaart maken is natuurlijk het meest persoonlijk. Je kunt er je eigen stijl en sfeer in maken die past bij jullie. Je start met het kiezen van een formaat, voeg daarna een mooie trouwfoto toe op de voorkant en type een persoonlijke tekst aan de binnenkant. In onze editor vind je verschillende soorten afbeeldingen en illustraties om de kaart compleet te maken.

bedankkaart versturen

Uniek ontwerp bedankkaart

Persoonlijk en uniek wordt jullie bedankkaart als deze matcht met alle andere drukwerk voor de bruiloft. Gebruik dezelfde lettertypes en afbeeldingen die ook op de trouwkaart stonden. Jullie familie en vrienden zullen de stijl weer herkennen en terug denken aan die mooie trouwdag. Op de website staan veel bedankkaarten die passen bij een trouwkaart. Is er van jullie geen bedankkaart beschikbaar? Neem dan contact met ons op want we maken deze gratis voor jullie.

Persoonlijke bedankkaart

Wil je je bedankkaart echt persoonlijk maken? Bestel dan een kaart met daarop jullie foto die in lijn is met jullie trouwkaart. In plaats van een getypte tekst aan de binnen- of achterzijde, laat je deze blanco. Bestel nu je kaarten. Na ontvangst kun je op iedere kaart een persoonlijke tekst schrijven aan iedere genodigde. Aan je ceremoniemeester kun je bijvoorbeeld schrijven hoe dankbaar jullie zijn voor zijn of haar hulp, aan je vriendinnen kan je bijvoorbeeld schrijven hoe intens je hebt genoten van hun aanwezigheid en je ouders zou je kunnen bedanken voor het feit dat je dankzij hen, nu bent wie je bent.

TIP:zet een verwijzing naar de webpagina met jullie trouwfoto’s op de bedankkaart.

Tekst bedankkaart

Ben je inspiratieloos en opzoek naar inspiratie voor bedankkaart teksten? Eerder schreven wij hier een blog over de mooiste zinnen en quotes voor je bedankkaart. Hopelijk doen jullie hier inspiratie op.

Kerst bedankkaartjes

Aan het eind van het jaar kun je ook een persoonlijke bedankkaart sturen als kerstkaart. Je combineert dan een kerstkaart met een bedankkaart. Extra feestelijk om het jaar af te sluiten met een kerstbedankkaartje. We hebben een collectie kerstbedankaarten gemaakt.

Kies een bedankkaart of lees meer waardevolle blogs.