Stijlvolle Trouwkaarten > Eerste hulp bij Change the Date kaartjes

Eerste hulp bij Change the Date kaartjes

Change the Date kaartjes

Wil je graag een Change the Date kaartje maken? Jo-Anne geeft je 5 tips voor de teksten op jullie Change the Date kaartjes. Zij is al ruim 15 jaar werkzaam in de trouwbranche waarvan grotendeels als professioneel ceremoniemeester op bruiloften. Met deze tips kun je volledig en duidelijk zijn in de communicatie en een mooi Change the Date kaartje maken. Vergeet niet de bonustip onderaan te lezen!

TIP 1: Vermeld de nieuwe trouwdatum duidelijk

Het liefste 2x keer op de kaart. Het is ook handig om de dag van de week er bij te vermelden. Stel dat jullie op een vrijdag trouwen, dan weet ik als ontvanger gelijk dat ik geen dag vrij hoef te regelen of juist wel!
Jullie nieuwe trouwdatum schrijf je met kleine letters. Dus de dag van de week en de maand van het jaar schrijf je NIET met een hoofdletter. Hier lees je meer over de meest gemaakte spelfouten op trouwkaarten.

Tip 2: Leg de situatie uit

Leg kort uit waarom jullie hebben besloten de trouwdatum te verzetten. Je hoeft je niet te verantwoorden.
Voorbeeldteksten: Helaas hebben wij door de omstandigheden onze trouwdatum moeten verzetten. 
Door de huidige situatie hebben wij besloten onze bruiloft te verzetten naar volgend jaar

Tip 3: Wat gaat er veranderen?

Wees duidelijk over wat er gaat veranderen:
- Is er een nieuwe trouwdatum bekend?
- Welke keuzes jullie gemaakt hebben (wel of niet wettelijk trouwen)

Tip 4: RSVP

Willen jullie voor de nieuwe trouwdatum ook dat de mensen aangeven of ze aanwezig kunnen zijn? Vermeld deze dan op het Change the Date kaartje.

Tip 5: Vermeld jullie namen en adres

Om volledig te zijn vermeld je op de Change the Date kaart jullie namen en adres. Door jullie adres te vermelden kunnen mensen een persoonlijk kaartje naar jullie sturen. Hoe leuk is dat!

 Extra tip: Stel jezelf de vraag of het handig is om ook te vermelden dat de officiële uitnodiging later volgt? In sommige gevallen kan het handig zijn om te vermelden dat de officiële trouwkaart later volgt. Dit wordt ook vaak bij een Save the Date kaart gedaan.

Hoe kunnen wij jullie helpen?

Wist je dat wij jullie kunnen helpen bij het ontwerpen van een mooie Change the Date kaart? Deze service bieden we kosteloos aan. Jullie hebben al een mooie trouwkaart gevonden maar deze kan voorlopig nog niet verstuurd worden. Of jullie hebben al een mooie Save the Date kaart gestuurd. Wij kunnen een bijpassend Change the Date kaartje maken zodat je in één stijl blijft. Neem voor deze service contact met ons op.

Bruiloft plannen: wat kun je nu wel doen?
Bruiloft verzet: hoe nu verder?

Alle Change the Date kaartjes of ga terug naar home.