Stijlvolle Trouwkaarten > 5 creatieve tips voor een bijzondere envelop

5 creatieve tips voor een bijzondere envelop

Na het ontwerpen van een mooie trouwkaart, kun je ook iets bijzonders maken van de envelop. En dat hoeft niet altijd veel geld te kosten. We delen graag 5 creatieve ideeën met jou:

1. Kies een contrasterende kleur envelop

Hebben jullie een mooie witte trouwkaart gemaakt met knalroze letters? Kies dan voor een knalroze envelop! Dan steekt de trouwkaart er mooi bij af. Hebben jullie een witte kaart met alleen zwarte tekst ontworpen? Dan is een zwarte envelop een hele gewaagde én chique keus. Op deze zwarte envelop plak je een wit etiket voor het adres of schrijf het adres met een witte pen. Hebben jullie een foto gebruikt op de trouwkaart? Kies dan een kleur uit de foto voor een bijzondere envelop. 

2. Schrijf met een gekleurde pen

Kiezen jullie voor een witte envelop? Gebruik dan een gekleurde pen voor het schrijven van de adressen. Is de tekst op de trouwkaart koningsblauw? Haal dan bij de boekhandel ook een pen met koningsblauwe inkt.

3. Ontwerp een persoonlijke postzegel

Het is mogelijk om een persoonlijke postzegel te laten maken bij TNTpost. Kies een leuke foto of laat ons een mooi ontwerp voor de postzegel maken die past bij de trouwkaart.

4. Sluit de envelop met een sluitzegel

De achterkant van de envelop mag ook gezien worden! Er zijn allerlei mooie sluitzegels te koop via het web. Helemaal chic is een lakzegel!

Andere createive ideeën zijn:

  • stukje masking tape (plakband met design)
  • stoffen bloemetje
  • stikker met jullie logo
  • glitterhartje
  • poëzieplaatje

5. Schrijf het adres op een etiket

Plak op de gekleurde envelop een mooi etiket die past bij het ontwerp van de kaart en schrijf daarop het adres. We kunnen jullie helpen met het ontwerpen van een etiket.

 

LET OP: een ongeschreven regel voor de envelop van de trouwkaart is het schrijven van de adressen. Geprinte etiketten zijn niet gepast. Je nodigt de mensen uit voor een belangrijk feest: hou het persoonlijk en schrijf zelf de adressen.

Heel veel succes. Maak een feestje van de envelop!

Hebben jullie vragen, neem gerust contact op! 

Ontwerp nu een trouwkaart en bestel een proefdruk voor maar €1!

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: